Musik

Jeg har de senere år slået mine folder som bassist og vokalist i flere skjønne orkestre.

Klik på billederne for at komme til orkestrenes hjemme- og Facebook-sider:


De Samspilsramte  (fra 2013-2019)

Spiller et bredt og velkendt udvalg af melodier, tidligere fremført af bl.a. Liva Weel, Ove Sprogøe, Otto Brandenburg, John Mogensen, Liller & Papa Bue, Four Jacks, Bent Fabricius-Bjerre, Raquel Rastenni, Kim Larsen, Charlie Chaplin, Louis Armstrong, Elvis Presley, Pat Boone, Fats Domino, The Platters, The Beatles og mange, mange andre. Vi er et orkester fuld af numre. Og ikke kun af den musikalske slags, for god underholdning er også at skabe glæde, stemning og medleven hos publikum. Vi spiller til dans, til dinner, til syng-med, til matiné. Vi spiller til private fester og til foreningsarrangementer. Vi spiller i ældrecentre og på plejehjem, offentlige som private. Vi spiller til byfester, til fødselsdage og til jubilæer, til julearrangementer og sommerfester. Vi spiller enten som fuldt orkester, eller i forskellige mindre opstillinger - lige efter jeres behov og ønsker.
 I
 
 

Baggårds Big Band
(fra 2014 - 2015)
 
Et rigtigt amatørorkester hvor spilleglæden og humøret er højt. Et fuldt udstyret bigband som optræder til forskellige arrangementer hvor publikum gerne må danse med. Repertoiret er blandet med swing og mere moderne ting.

Dirigenter:
Marta Mathea Radwan
Rolf Tofte Sørensen
 


GypsySwingtetten
(fra 2016 - 2022 ) 

En håndfuld lettere gråhårede amatørmusikere, som dyrker vores store passion for den swingende franske jazz, som den blev spillet af Django Reinhardt, Stephane Grappelli og deres musikalske venner i Hot Club de France.
 
 
 

TeleTrioen (fra 2016 - )
 
TeleTrioen tilbyder sig med musik og sang fra den danske og udenlandske sangskat af populærmusik til Ældre Sagens Lokalafdelinger.
Vort ene repertoire spænder over en længere periode fra 1950erne til nu, og rummer derfor musik, som de fleste kender fra deres egen tid, f.eks. med kunstnere som Otto Brandenburg, John Mogensen, Shu-bi-dua, Bent Fabricius-Bjerre, Kim Larsen m.fl. Derfor lægger vi også op til vort publikum om at synge med, ja for den sags skyld også op til en dans, hvis det er det, man vil.
Den anden del af vort repertoire henter vi især i den amerikanske sangbog. Sange som er blevet spillet igen og igen, ikke mindst i jazzen. Dem kan vi ikke undvære selv, og vi spiller derfor også gerne numre som f.eks. All of Me, When You Are Smiling, Dream a Little Dream of Me m.fl. til nydelse og måske dans. Vi plukker desuden lidt i den franske sangskat.
TeleTrioen - vi er tre seniorer - tre erfarne musikere på piano, bas og guitar - med lang tids samspil bag os. Vi sørger for at skabe stemning omkring os, fordi musikken skaber glæde.
 
 
 

Sweepy Swing
(fra 2023 - )
 
Der er glad og afslappende swingmusik på programmet, når Sweepy Swing går på scenen.
Repertoiret er kendte og iørefaldende melodier som de fleste kan nynne med på, og som ingen kan sidde stille til.
Så der kan også blive mulighed for en lille swing-om.
Det hele præsenteres og bindes sammen af den charmerende sangerinde Lisbeth Sørensen.
 
Opdateret 16. august 2023 - arnejaco.dk